Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний водій хотів підкупити поліцейського

П’яний водій хотів підкупити поліцейського

Сьогодні вночі, 30 жовтня, близько 02:30 до поліції надійшло повідомлення від інспектора Управління патрульної поліції Закарпаття про те, що під час несення служби на стаціонарному посту «Нижні Ворота» у Воловецькому районі, водій-правопорушник пропонує йому неправомірну вигоду.

ВІДЕО ДНЯ

Для документування кримінального правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 35-річний водій автомобіля ВАЗ 2106 був зупинений поліцейськими через відсутнє габаритне світло на машині.

Під час спілкування патрульні помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, водій вже був позбавлений права керування транспортними засобами, тож водійського документу у нього не було.

Реклама
Читайте також:
Затримано мешканку Мукачівщини, яка пропонувала слідчому тисячу доларів хабара

Під час складання адміністративних протоколів порушник намагався дати поліцейському гроші за непритягнення його до відповідальності. За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі Воловеччини розпочали службове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України.

Також на жителя Сваляви поліцейські винесли постанову за керування автотранспортом без водійського документу (ст.126 Кодексу України про адмінправопорушення) та склали протокол за ст.130 цього ж Кодексу за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування, у нього виявлено 1,9 проміле алкоголю.

Реклама

Нагадаємо, на Ужгородщині чоловік намагався підкупити поліцейських.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно