Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний водій «Citroen» врізався в авто поліції

П’яний водій «Citroen» врізався в авто поліції

2 листопада близько 17.20 год. на лінію «102» надійшло  повідомлення про ДТП з  потерпілими у селі Залужжя Мукачівського району. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи відділення поліції  встановили попередні обставини аварії.

ВІДЕО ДНЯ

З’ясовано, що водій «Citroen», рухаючись у напрямку Мукачева, не забезпечив боковий інтервал із вантажним автомобілем, який рухався зустрічною смугою руху, внаслідок чого протаранив його та допустив зіткнення із наступним авто, яке рухалось назустріч – службовою машиною поліції. Від удару автомобіль «Skoda Octavia» з’їхав у кювет.

П’яний водій «Citroen» врізався в авто поліції – 01
Реклама

В результаті автопригоди постраждала пасажир машини «Skoda», 37-річна працівниця Головного управління Нацполіції Закарпаття. Жінку доставлено до Мукачівської ЦРЛ для надання меддопомоги. Інші двоє правоохоронців не травмувались. 

Читайте також:
Вранці у Ракошині трапилась ДТП
Реклама

За кермом «Citroen» перебував 50-річний мешканець м. Свалява. Встановлено, що чоловік  керував автомобілем у стані алкогольного  сп’яніння. За фактом автопригоди з потерпілими у поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими).

Також на правопорушника складено адміністративні протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані та без відповідних документів на право керування транспортним засобом (ст.130 та ст.126 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Автомобілі поміщено на арештмайданчик Мукачівського відділення поліції. Розслідування у справі триває.

Нагадаємо, вчора сталась смертельна аварія. Загинула жінка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно