Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що накоїли приватні підприємці: подробиці від прокуратури

Що накоїли приватні підприємці: подробиці від прокуратури
ВІДЕО ДНЯ

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими Нацполіції в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо несанкціонованого втручання в роботу комп’ютерів, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж, що призвело до порушення авторського та суміжних прав (ч.2 ст.361 та ч.2 ст. 176 КК України).

За версією слідства, приватні підприємці з Тячівщини та Іршавщини, за щомісячну плату надавали доступ до перегляду програм мовлення відомих українських телеканалів. Представники провайдера не уклали договори з правовласниками на ретрансляцію каналів. Користувачі ж навіть не підозрювали, що ретрансляція телеканалів незаконна.

Реклама
Читайте також:
СБУ взялась за закарпатця: відома причина

6 листопада, процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками управління СБУ в Закарпатській області проведено ряд обшуків в офісних приміщеннях провайдера.

Реклама

За результатами обшуків, правоохоронцями вилучено обладнання, за допомого якого здійснювалась незаконна ретрансляція вітчизняних телеканалів. Мова йде про ТВ-тюнери, цифрові станції, блоки живлення та інші пристрої. У зв’язку із вилученням цієї техніки, поширення піратського контенту для користувачів провайдера припинено.

У пресслужбі прокуратури Закарпатської області зауважили, що триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно