Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

18-річний хлопець намагався підкупити поліцейських

18-річний хлопець намагався підкупити поліцейських

Вчора, 17 листопада, о 20:35 год у селі Кінчеш поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2101, на якому не висвічувалось світло фар. За кермом автомобіля перебував 18-річний житель села Руські Комарівці. Водій не мав відповідного документу на право керування транспортним засобом. 

ВІДЕО ДНЯ

Щоб уникнути адміністративної відповідальності, хлопець намагався підкупити поліцейських. Під час оформлення адміністративних матеріалів ужгородець запропонував працівникам поліції гроші за непритягнення його до відповідальності. 

Поліцейські відмовилися від неправомірної вигоди. Про незаконні дії водія доповіли керівництву та викликали слідчо-оперативну групу для документування кримінального правопорушення. 

Реклама
Читайте також:
Затримано мешканку Мукачівщини, яка пропонувала слідчому тисячу доларів хабара

За фактом підкупу поліцейських внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Також на водія поліцейські винесли постанову за керування автотранспортом без водійського документу (ч.2 ст.126 Кодексу України про Адміністративні правопорушення). 

Реклама

"Поліція Закарпаття попереджає про кримінальну відповідальність за спробу уникнути відповідальності за скоєне правопорушення, шляхом "дачі хабаря". За вчинене порушнику загрожує відповідальність у вигляді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк", – підсумували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно