Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стрілянина на Мукачівщині: очевидці розповіли жахливі подробиці, – ЗМІ

Стрілянина на Мукачівщині: очевидці розповіли жахливі подробиці, – ЗМІ

Учора, 5 грудня, близько 20:00 поблизу села Верхній Коропець Мукачівського району, де підходить до завершення ремонт автодороги М09 Мукачево-Рогатин, сталася конфліктна ситуація із застосуванням вогнепальої зброї. Люди, які стали очевидцями події, розповіли подробиці шокуючого інциденту.

ВІДЕО ДНЯ

Як пишуть ЗМІ, конфлікт почався з того, що з боку Мукачева до автомобільної черги, яка чекала вказівки регулювальника, під’їхало авто марки AUDI і, не бажаючи затримуватися у заторі, вилетіло на зустрічну смугу з метою об’їхати всі авто у черзі. У кінці потоку регулювальник зупинив автомобіль, аби не допустити його виїзд на зустрічну смугу і, відповідно, уникнути зіткнення з іншим авто.

У відповідь на такі дії з AUDI вистрибнув бородатий чоловік спортивної тілобудови з битою і почав щодуху гамселити регулювальника. Відвівши душу на працівникові дорожньої служби, молодик застрибнув у авто і поїхав далі.

Реклама
Читайте також:
У селі біля Мукачева сталась стрілянина: подробиці від поліції

Однак, на цьому інцидент не вичерпався. Через деякий час (близько 30-40 хвилин), коли працівники дорожньої служби вже склали інструмент і вимкнули техніку, збираючись вечеряти у вагончику, до них під’їхало три автомобілі, серед яких була та ж AUDI, біле BMW та ще одна AUDI). З автомобілів вийшли молодики у балаклавах і почали бити всіх дорожників залізними трубами.

Реклама

Після цього вони взялися обстрілювати робітників, які стали ховатися, із пістолетів з резиновими кулями. Однак, побачивши, що люди у зимовій одежі і кулі їх не беруть, витягли з автомобіля вінчестер і стали відстрілювати людей з нього вже справжніми кулями. На щастя, дорожники поховалися за технікою і ніхто з них від куль не загинув. Загалом нарахували близько 10 пострілів із вінчестера.

Читайте також:
Посеред Мукачева група молодиків влаштувала жорстоке побоїще

Хтозна чим би цей напад закінчився, якби люди, які проїжджали повз, не викликали поліцію. Почувши звук сирени поліцейських авто, бандити сіли у два свої автомобілі і поїхали у бік Мукачева, залишивши одне авто на місці стрілянини. Очевидці припускають, що нападниками могли бути жителями села Станово Мукачівського району.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно