Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутатська група "Довіра" вітає нормандські перемовини

Депутатська група "Довіра" вітає нормандські перемовини

До депутатської групи входять народні депутати від Закарпаття Василь Петьовка, Роберт Горват та Валерій Лунченко, заступник голови депутатської групи "Довіра". Депутатська група "Довіра" вітає поновлення діалогу у "нормандському форматі". Адже єдиним шляхом вирішенням ситуації на Донбасі є дипломатичні переговори за участі наших міжнародних партнерів. Близько трьох років "нормандський формат" фактично був заморожений, тож перші переговори після тривалої перерви є, безсумнівно, позитивним моментом.

ВІДЕО ДНЯ

"Важливо те, що Президент України чітко стояв на позиції, що вибори на окупованій частині Донбасу можливі лише за українським законодавством, після встановлення контролю з боку української влади за україно-російським кордоном і територією окупованих частин Донецької і Луганської областей.

Читайте також:
Про що домовилися Зеленський і Путін у Парижі: підсумки зустрічі
Реклама

Вітаємо також продовження процесу обміну утримуваними особами "усіх на усіх", адже життя кожного українського громадянина – це найвища цінність. Сподіваємося, що наші співвітчизники якомога швидше повернуться додому.

Саміт у Парижі продемонстрував, що наші міжнародні партнери непохитно стоять на позиції територіальної цілісності України і надалі надаватимуть підтримку в досягненні цієї мети.

Реклама

Маємо бути мудрими: зберегти цілісну країну, не поступитися нашими національними інтересами та при цьому досягти миру, що є головною метою. Перші переговори після поновлення "нормандського формату" дають змогу сподіватися, що українська сторона поступово до цього наближається!", – йдеться у дописі депутатської групи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно