Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік, який вранці вбив 6 людей у Чехії, застрелився

Чоловік, який вранці вбив 6 людей у Чехії, застрелився

Сьогодні вранці, 10 грудня, у чеському місті Острава влаштували стрілянину. Сталося це в лікарні. Воловік відкрив вогонь по людях. Як наслідок – 6 загиблих та кілька травмованих. Після скоєного нападник втік.

ВІДЕО ДНЯ

Невдовзі поліція встановила його ім’я та номер автомобіля, на якому той покинув місце кривавого злочину. Відомо, що стрілянина сталася у травматологічному відділенні центру здоров’я. Жертвами стрілянини стали люди, які очікували на прийом лікаря. За словами прем’єра Чехії Андрея Бабіша, нападник стріляв практично впритул, цілячись у шию і голову.

Читайте також:
У Чехії в лікарні влаштували стрілянину. Загинуло кілька людей
Реклама

Згодом у чеській поліції повідомили, що вони відстежили автомобіль Renault Laguna. Але чоловік, який вбив 6 людей, застрелив себе. Поліція вистежила чоловіка менше ніж через чотири години після влаштованої ним стрілянини у лікарні. 42-річний чоловік вистрілив собі в голову буквально перед штурмом поліцейських. Медики пробували реанімувати його, однак зусилля були марними.

 За даними чеських ЗМІ, він працював техніком-будівельником. Два тижні тому чоловік пішов на лікарняний. "Він взяв собі в голову, що серйозно хворий, і ніхто не береться його лікувати", – розповів керівник компанії, в якій працював чоловік.

Реклама
Чоловік, який вранці вбив 6 людей у Чехії, застрелився – 01

Як повідомляє "Європейська правда", жертвами влаштованої ним стрілянини стали шість людей. Одна людина після поранення в голову перебуває в критичному стані. Життю другого постраждалого нічого не загрожує, ще в однієї людини незначні поранення.

Нагадаємо, минулого місяця у Чехії вбили закарпатця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно