Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На дискотеці підпалили хлопця

На дискотеці підпалили хлопця

Слідчим суддею Іршавського районного суду підтримано клопотання процесуального прокурора Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури про взяття під варту на 60 діб підозрюваного у замаху на умисне вбивство з хуліганських мотивів. Можливість внесення ним застави виключена.

ВІДЕО ДНЯ

Подія трапилась 8 січня 2020 року в одному із розважальних закладів на Іршавщині, а саме в дискоклубі. Як наразі встановлено, 23-річний мешканець села Довге, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно облив іноземця легкозаймистою речовиною та підпалив її.

В результаті, 25-річний мешканець міста Рига (Латві) отримав опіки дихальних шляхів, обличчя, рук, тулуба. Наразі він у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Іршавської районної лікарні.

Реклама
Читайте також:
В одному з диско-барів Іршавщини виник конфлікт: постраждав іноземець

Особу нападника відразу встановлено. Його було затримано у порядку ст. 208 КПК України. Дії мешканця с. Довге кваліфіковані за ч.2 ст.15, п. 7 ч.2 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство, вчинений з хуліганських мотивів).

Реклама

Триває подальше слідство, яке здійснює Іршавський ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області. Іршавський відділ Хустської місцевої прокуратури забезпечує процесуальний контроль за ходом досудового розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно