Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині припинили роботу 2 нелегальних АЗС

На Тячівщині припинили роботу 2 нелегальних АЗС
ВІДЕО ДНЯ

Прокурорами прокуратури області та Тячівської місцевої прокуратури спільно із слідчими СВ УСБУ в Закарпатській області припинено роботу авто-газозаправної станції, яка нелегально функціонувала у селищі Тересва.

У ході слідчих дій, правоохоронцями задокументовано факт незаконної продажі пального на вказаній АЗС без дозвільних документів. Резервуар із дизельним пальним демонтовано, інший, з газовою сумішшю – опечатано. Загалом, вилучено 2 тонни пального та інше обладнання.

Реклама
Читайте також:
На Тячівщині демонтували три нелегальні автозаправки

Слідчі дії проведено у рамках досудового розслідування, яке здійснюють слідчі УСБУ в Закарпатській області. Роботу іншої АЗС, яка функціонувала у Тересві в обхід податкового законодавства припинено учасниками міжвідомчої групи з  питань протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області. Наразі  її опечатано. Вилучено 6 тон палива, резервуар та паливну колонку.

Реклама

Співробітниками ДФС у Закарпатській області  складено на власника АЗС адмінпротокол за ст.164 КУпАП (проведення господарської діяльності без реєстрації суб’єкта господарювання чи без отримання дозвільного документа та без ліцензії на роздрібну торгівлю).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно