Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє посадовців Міжгірської РДА скоїли злочин

Троє посадовців Міжгірської РДА скоїли злочин

Поліцейські слідчого управління поліції Закарпаття продовжують розслідування справи щодо незаконної передачі у приватну власність майже 17 га землі, що на Міжгірщині. Правоохоронці довели причетність до незаконної оборудки трьох посадовців, унаслідок дій яких земля перейшла у приватну власність фізичних осіб.

ВІДЕО ДНЯ

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що троє посадовців Міжгірської райдержадміністрації, використовуючи своє службове становище, незаконно передали до земель запасу однієї з сільських рад Міжгірського району, земельні ділянки загальною площею 16, 6 га.

Читайте також:
Скандал у Києві: у головлікаря пологового будинку виявили мільйони та землю у Закарпатті
Реклама

Злочинні дії посадовців дали можливість у подальшому незаконно передати землі в приватну власність фізичним особам та змінити їх цільове призначення. У зв’язку з цим державі завдано матеріальних збитків на суму більше 9,5 млн гривень.

28 січня слідча слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області, повідомила про підозру трьом посадовцям у скоєнні ними кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.28 (Вчинення злочину в складі організованої групи) та ч.2 ст.364 (Зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Реклама

"Вирішується питання про обрання держпосадовцям міри запобіжного заходу, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. – Триває досудове розслідування справи".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно