Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Син до смерті побив батька

Син до смерті побив батька

У селі Верхнє Водяне, що на Рахівщині, 32-річний син заподіяв смертельні ушкодження своєму батькові. Чоловіка затримали до ізолятора тимчасового тримання.

ВІДЕО ДНЯ

5 лютого вранці до поліції надійшло повідомлення про смерть 59-річного жителя села Верхнє Водяне. За викликом виїхала поліція та судово-медичний експерт. Останній засвідчив, що смерть настала внаслідок нанесення чоловікові численних побоїв, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Тіло відвезли до багатоповерхівки і покинули: двоє чоловіків вбили людину
Реклама

На підставі висновку судово-медичного експерта, відомості по даному факту внесено до ЄРДР за ст. 121 ч. 2 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого.

Вжитими заходами працівниками сектору реагування патрульної поліції, відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативної групи Рахівського ВП встановлено, що тілесні ушкодження чоловікові під час раптово виниклої сварки, заподіяв його 32-річний син. Причиною сварки могло стати систематичне вживання потерпілим алкогольних напоїв. У скоєному чоловік зізнався.

Реклама

Фігуранта затримано в порядку статті 208 КПК України. У справі триває досудове розслідування. Йому вже повідомили про підозру та вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно