Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві зросла підліткова злочинність

У Мукачеві зросла підліткова злочинність

Минулоріч у Мукачеві підлітки скоїли 27 злочинів. Це аж на 18 більше, ніж у 2018 році. Такі дані оприлюднили у Мукачівському відділі поліції. Серед скоєних злочинів переважають крадіжки – таємне викрадення косметики, продуктів харчування, жіночого одягу та техніки. Впродовж минулого року зафіксували 15 таких випадків.

ВІДЕО ДНЯ

Також у 2019 підлітки здійснили 8 грабежів, а саме викрадення гаманців, телефонів, портативних колонок та відеокамер. Патрульні виявили два випадки незаконного носіння холодної зброї, один випадок продажу «вірусних» комп’ютерних програм та один випадок нанесення тілесних ушкоджень.

Читайте також:
Шопінг у Мукачеві обернувся для двох дівчат пеклом
Реклама

Серед 28 дітей, які порушили закон – 18 жителів Мукачева, 10 – проживають у Мукачівському та Свалявському районах. Це дівчата та хлопці віком 16-17 років, більшість із підлітків виховуються у повних родинах.

Основними причинами, що підштовхують дітей на злочини є вплив однолітків та впевненість у безкарності за скоєне. Проте головним чинником є відсутність необхідного виховання в сім’ї, батьківського контролю та авторитету.

Реклама

З метою профілактики дитячої злочинності правоохоронці та працівники служби у справах дітей провели роз’яснювальні бесіди з підлітками та їх батьками. До поліції скерували листи про притягнення батьків до кримінальної відповідальності, а за місцем навчання порушників проведуть виховну та профілактичну роботу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно