Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець торгував наркотиками

Закарпатець торгував наркотиками

21 лютого працівники Тячівського відділу поліції провели обшук за місцем проживання 33-річного жителя Тячева.  Під час процесуальних заходів у раніше судимого за наркозлочини правоохоронці вилучили шприци з речовиною бурого та жовтого кольору, поліетиленові пакетики із залишками порошкоподібної речовини білого кольору та пристрої для вживання наркотичних засобів.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, минулого року у чоловіка під час санкціонованого обшуку вже було вилучено метамфетамін, розфасований у пакети, реактиви, прекурсори та обладнання для кустарного виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин. Висновок експерта підтвердив, що вилучені засоби є наркотичними. 

Читайте також:
На фестиваль з наркотиками: у Мукачеві в чоловіків знайшли наркотичні речовини
Реклама

Вчора слідчі повідомили про підозру тячівцю у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 307 (збут наркотичних засобів та речовин), ч.3 ст. 311 (Незаконне виробництво наркотичних засобів,  вчинене організованою  групою або  у великих розмірах) та ч.1 ст. 317 (Незаконна організація або утримання місць  для виготовлення наркотичних засобів,  психотропних речовин) Кримінального кодексу України.

Слідчі подали клопотання до суду для обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно