Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через ревнощі жінка вбила свою знайому

Через ревнощі жінка вбила свою знайому

21 березня близько 6 години ранку в поліцію звернулася 41-річна жінка із Тячева, яка повідомила, що виявила мертвою свою знайому. Заявниця розповіла, що вони разом з її співмешканцем та 52-річною померлою напередодні розпивали спиртні напої, після чого остання пішла спати в іншу кімнату. 

ВІДЕО ДНЯ

На місці події поліцейські встановили, що заявниця повідомила не про всі обставини події та намагалася приховати вчинений нею злочин. Між жінками виник конфлікт через ревнощі до чоловіка, який був з ними того вечора.

Читайте також:
Компанія чоловіків зґвалтувала юну закарпатку, а потім вбила, – ЗМІ
Реклама

 

"Словесний конфлікт згодом переріс в нанесення заявницею померлій тілесних ушкоджень, після чого 52-річна потерпіла дійсно пішла в іншу кімнату спати. Однак 41-річна жінка не заспокоїлася та встромила в тіло сплячої невстановлений предмет", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

Реклама

Своїми умисними діями жінка нанесла потерпілій ушкодження, які несумісні з життям. Це підтвердили і висновки судово-медичної експертизи. Працівники поліції затримали 41-річну тячівку та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Читайте також:
Вбивство на Закарпатті: Мукачівський міськрайонний суд шокував людей своїм вироком

Їй вже оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Наразі в поліції готують клопотання до слідчого судді для обрання запобіжного заходу затриманій. Слідство наполягатиме на триманні під вартою без можливості внесення застави.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно