Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівця підозрюють у побитті та пограбуванні жителя району

Мукачівця підозрюють у побитті та пограбуванні жителя району

26-річний мешканець Мукачева із застосуванням сили відібрав у знайомого мобільний телефон і з місця події втік на власному автомобілі. Чоловіка затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом розпочато слідство.

ВІДЕО ДНЯ

До Мукачівського відділу поліції із повідомленням про побиття та грабіж звернувся 21-річний мешканець села Клячаново. Заявник повідомив, що молодий чоловік, який прийшов до нього додому, наніс йому тілесні ушкодження і силою відібрав мобільний телефон, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Чоловік, якого затримали під час пограбування, посягав на життя правоохоронця
Реклама

Працівники Мукачівського районного відділення поліції оперативно розпочали пошуки чоловіка та автомобіль,  на якому він пересувався. Особу грабіжника було  встановлено. Ним виявися 26-річний мешканець Мукачева, у якого із заявником виник конфлікт через боргові зобов’язання. Автомобіль марки «Audi», на якому рухався грабіжник, розшукано та поміщено на спецмайданчик поліції.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний із насильством) Кримінального  кодексу України. Мукачівця поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину та зараз вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно