Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція знайшла чоловіка, який підпалив Долину нарцисів

Поліція знайшла чоловіка, який підпалив Долину нарцисів

28 березня до поліції з повідомленням про пожежу на території Карпатського біосферного заповідника звернулися працівники УДСНС в Закарпатській області. Пожежники повідомили про загорання сухої трави на об’єкті природо-заповідного фонду – Долина Нарцисів, що розташований на Хустщині.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка обстежила ділянку та з’ясувала, що пожежу скоїли умисно. За фактом умисного знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об’єктів природно-заповідного фонду, розпочали слідство. Cлідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 252 Кримінального кодексу України.  

Читайте також:
На Закарпатті знову горіла "Долина нарцисів"
Реклама

У ході оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу палія. Ним виявився 50-річний житель міста Хуст. Чоловік свою причетність до підпалу трави не заперечує. Наразі збитки заподіяні внаслідок вчинення даного злочину ще встановлюються. 

"У той же час поліція Закарпаття застерігає громадян від вчинення злочинів, які можуть заподіяти шкоду довкіллю. Не порушуйте Законодавство та оберігайте природу, адже спалювання сухої трави несе загрозу не тільки рослинам та тваринам, які живуть у полях, але й негативно впливає на екологію", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно