Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція з’ясувала, хто вчора напав на валютника

Поліція з’ясувала, хто вчора напав на валютника
ВІДЕО ДНЯ

Вчора вранці, 31 березня, до поліції надійшло повідомлення про стрілянину в селі Яноші, що на Берегівщині. Як з’ясували поліцейські, які прибули за викликом, група невідомих, одягнувши на себе верхній одяг з капюшонами та приховавши обличчя медичними масками, озброївшись пістолетом із глушником та розкладним ножем, на автомобілі «BMW» скоїла напад на місцевого жителя.

Чоловік саме виїжджав з власного подвір’я. Злочинці погрожували потерпілому зброєю, потім здійснили серію пострілів в його сторону, після чого забрали сумку з готівкою в понад 800 тисяч гривень та зникли в невідомому напрямку.

Реклама
Читайте також:
Оприлюднено відео із нападом на валютника в селі Яноші

 

Реклама

Потерпілого з вогнепальним пораненням було доставлено до місцевої лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Злочинці, намагаючись ретельно приховати сліди злочину, спалили автівку, на якій пересувалися під час нападу.

Поліція з’ясувала, хто вчора напав на валютника – 05

Оперативникам вдалося встановити причетних осіб. Йдеться про двох чоловіків – мешканця міста Мукачево та Іршавського району. Цим особам за процесуального керівництва Берегівської прокуратури оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 - п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто замах на умисне вбивство, вчинений з корисливих мотивів та розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Реклама

Наразі оперативники вживають всіх необхідних заходів для затримання підозрюваних.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно