Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спецоперація СБУ на Закарпатті: відомо, кого затримали

Спецоперація СБУ на Закарпатті: відомо, кого затримали
ВІДЕО ДНЯ

У Закарпатській області СБУ викрила працівника із захисту природно-заповідного фонду національного природного парку «Синевир» на нелегальному продажі вогнепальної зброї та боєприпасів. 

За попередньою версією слідства, працівник підшуковував своїх клієнтів через особисті зв’язки, зокрема у кримінальних колах. Засоби ураження переховував у власному помешканні. Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів протиправної реалізації зловмисником зброї, зокрема пістолета Макарова з глушником і набоями до нього, а також восьми гранат «РГД-5».

Реклама
Читайте також:
Група мукачівців вимагала від чоловіка 15 тисяч доларів. У випадку відмови погрожували вбивством

Правоохоронці затримали фігуранта провадження відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в одному з районних центрів області під час спроби збуту ним боєприпасів. У межах кримінального провадження, досудове розслідування якого здійснюється слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області, тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до оборудок із військовими засобами ураження. Перевіряється інформація про нелегальне переправлення виявленої зброї та боєприпасів із-за кордону. 

Реклама

Фігуранту провадження повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Спецоперація проводилася під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно