Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородського посадовця підозрюють у розтраті бюджетних коштів

Ужгородського посадовця підозрюють у розтраті бюджетних коштів

За погодження прокуратури Закарпатської області детективами поліції області повідомлено про підозру директору Департаменту міського господарства у розтраті майже 470 тис грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію площі пл. Поштова у м. Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановлено, підозрюваний, попередньо змовившись із двома іншими фігурантами справи, завищили вартість виконаних робіт з ремонту пл. Поштової на майже 470 тис грн.

Читайте також:
Закарпатських посадовців підозрюють у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах
Реклама

Так, до актів виконаних робіт внесено значно завищені об’єми, ніж виконано насправді. До прикладу, згідно документації, яку погодили і підписали підозрювані, на площі «установлено бортові камені бетонні в кількості 225 метрів», тоді як фактичне виконання робіт склало 94,2 метра.

Також, посадовці засвідчили, що у повному обсязі виконано роботи з укладання 225 штук чорних бордюрів з каменю загальною протяжністю 225 метрів за ціною 27,5 за 1 м. (без ПДВ), хоча насправді, довжина укладених каменів становить 94,2 метра. При цьому ціна зазначена - 430 грн за 1 шт (без ПДВ).

Реклама
Ужгородського посадовця підозрюють у розтраті бюджетних коштів – 01

У сукупності скоєних злочинів, дії директора Департаменту міського господарства кваліфіковані за ч.4 ст.191 КК України (розтрата чужого майна службовою особою, за попередньою змовою групою осіб, у великому розмірі) та  ч.2 ст.28-ч.1 ст.366 КК України (внесення службовою особою до офіційних документів неправдивих відомостей, інше службове підроблення, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

У пресслужбі прокуратури Закарпатської області зазначили, що вирішується питання про повідомлення підозри іншим фігурантам злочину.

Реклама

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Нацполіції Закарпаття. Оперативний супровід – Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно