Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція розкрила угони транспортних засобів

Поліція розкрила угони транспортних засобів

Слідчі Тячівського відділу поліції під час розслідування кримінальних проваджень за фактами угонів транспортних засобів встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у злочинах.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про угон мікроавтобусу “Volkswagen T5” надійшло до поліції вдень, близько 13.00 години, від жителя села Кричово Тячівського району. Чоловік повідомив, що напередодні на місцевій автозаправочній станції від нього виманив автомобіль знайомий, під приводом перевезення особистих речей.

Читайте також:
На Закарпатті затримали кримінального авторитета: оприлюднено відео
Реклама

 

Однак зник з автівкою та не виходив на зв’язок. Поліцейські Тячівського відділу розшукали особу угонщика. 44-річний житель села Чумалево Тячівського району. Як встановили поліцейські машину він встиг перепродати.

Реклама

В іншому випадку 22-річний житель селища Тересва під приводом купівлі мотоциклу “Zongshen”, розрахувався за нього фальшивими грошима в сумі 600 американських доларів. Слідством встановлено, що підозрюваний мав на меті збут підроблених грошей. Йому інкримінують ч.2 ст.289 (Неаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно) та ч.1 ст.199 (зберігання та збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Правоохоронці затримали на Іршавщині братів, яких підозрюють в угоні трьох автівок

Ще одному жителю селища Тересва, який причетний до угону автомобіля “Mitsubishi Pajero”, поліція Тячівщини повідомила про підозру. Під час розслідування справи працівники кримінальної поліції встановили, що 27-річний чоловік отримав від власника дозвіл на тимчасове користування машиною. Після чого автомобіль перепродав, а отримані гроші залишив собі.

Реклама

Усім трьом тячівцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Готуються необхідні матеріали для скерування справ з обвинувальними актами до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно