Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала групу осіб, які продавали наркотики в Мукачеві та районі

Поліція затримала групу осіб, які продавали наркотики в Мукачеві та районі

Поліція затримала групу осіб, які продавали наркотики в Мукачеві та районі

У трьох мукачівців в орендованому помешканні поліцейські виявили наркотичні та психотропні речовини. Всі вони вже є фігурантами наркозлочину, однак свою злочинну діяльність, як з’ясувалося, не припинили. Наразі щодо них розпочато ще одне кримінальне провадження, а організатора поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 29 квітня, слідчі та оперативники Головного управління поліції Закарпаття, спільно з працівниками Мукачівського відділку та за участю спецпризначенців, провели процесуальні дії за місцем проживання трьох підозрюваних у збуті наркотиків, кримінальне провадження щодо яких було розпочате в листопаді минулого року.

Читайте також:
Поліцейські викрили наркоділка
Реклама

Тоді поліцейські вилучили у фігурантів метамфетамін та марихуану. За клопотанням слідчого суд обрав фігурантам запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави. Невдовзі, чоловіки перерахували необхідну суму грошей та вийшли під заставу. Однак, як з’ясувалося, продовжили на волі займатися збутом наркотичних та психотропних засобів на території Мукачева та району.

Вчора за місцем проживання трьох підозрюваних працівники поліції вилучили 54 згортки фольги з речовиною рослинного походження,  схожою на марихуану, 2 запаяні відрізки медичного шприца із світлою порошкоподібною речовиною та 25 пакетів із світлою порошкоподібною речовиною схожою на метамфетамін. Окрім цього було вилучено грошові кошти, виручені злочинцями в результаті продажу наркотиків.

Реклама
Поліція затримала групу осіб, які продавали наркотики в Мукачеві та районі – 01

Вже встановлено, що наркоділки чітко розподілили свої ролі – двоє з них підшуковували наркозалежних клієнтів, а організатор – займався придбанням «товару». До слова, на чолі групи був досвідчений наркоторговець. Чоловік добре усвідомлював протизаконність своїх дій, адже раніше вже був судимий за аналогічні злочини.

Наразі організатора затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі готують клопотання до суду для обрання фігурантам запобіжного заходу. Сторона обвинувачення наполягатиме на взятті всіх членів групи під варту без можливості внесення застави.

Реклама
Поліція затримала групу осіб, які продавали наркотики в Мукачеві та районі – 02

«Проблема наркоманії набула досить великих масштабів у світі. Україна та Закарпаття, на жаль, не є виключенням із загальної статистики. Проте, я хочу наголосити, що поліцейські докладають всіх зусиль для того, щоб викорінити в краї цю згубну проблему. Зараз ми ведемо жорстку боротьбу з місцевими наркоділками і вже маємо певні позитивні результати. Однак все це тільки початок», – зазначив начальник Головного управління національної поліції в Закарпатській області Олександр Шляховський.

Поліція затримала групу осіб, які продавали наркотики в Мукачеві та районі – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно