Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала зловмисника, який обкрадав ужгородців

Поліція затримала зловмисника, який обкрадав ужгородців
ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські поліцейські проводять досудове розслідування за фактами крадіжок майна жителів обласного центру. З початку року до поліції надійшло ряд заяв про крадіжки електроінструментів, будматеріалів, сантехніки, камер зовнішнього відеонагляду.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, поліцейські встановили особу, причетну до злочинів. 33-річний житель Ужгородщини підозрюється у щонайменше семи крадіжках чужого майна.

Реклама

Встановлено, що чоловік скоїв крадіжку з чотирьох гаражних приміщень ужгородців. Серед крадених речей здебільшого електроінструменти, а також будівельні матеріали, сантехніка, велосипед та інші речі.

Читайте також:
На Закарпатті довелось рятувати крадія-невдаху, який намагався обікрасти будинок
Реклама

Також встановлено його причетність ще до трьох крадіжок: зі складського приміщення приватного підприємства, новобудови та автомобіля. Звідти ужгородець викрав компресор, автозапчастини, три коробки з пляшками автомобільного масла, дві акумуляторні батареї, лижне спорядження. Крадені речі чоловік зберігав за місцем свого проживання, з метою подальшого продажу.

За усіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження, призначені експертизи. Слідчі Ужгородського відділу поліції вже повідомили чоловіку про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Речові докази частково вилучені та будуть повернуті потерпілим. Згідно з санкцією статті ужгородцеві загрожує до 6 років позбавлення волі.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно