Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Справу про псевдозамінування ресторану в Мукачеві скерували до суду

Справу про псевдозамінування ресторану в Мукачеві скерували до суду

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця с.Старе Давидково Мукачівського району, який підозрюється у псевдозамінуванні ресторану у центральній частині Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно матеріалів слідства, мукачівець, маючи на меті дезорганізувати роботу правоохоронних органів та самого закладу, у березні 2020 року повідомив поліцію про замінування одного із ресторанів м. Мукачева, – інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Читайте також:
Псевдозамінування ресторану у центрі Мукачева: поліція затримала зловмисника
Реклама

Виїхавши на місце події, працівники вибухотехнічної служби не виявили жодних вибухонебезпечних речовин чи предметів. У результаті виїзду на місце фахівців ДСНС, даному управлінню заподіяно збитків на понад 77 тис грн. Крім того, матеріальні збитки заподіяно і власнику закладу, який певний час не працював.

Висновком експерта підтверджено, що телефонував саме підозрюваний.

Реклама

У рамках даного провадження підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення 168 тис грн застави, яку за нього невдовзі сплатили.

Наразі мешканець Мукачівщини утримується під вартою за підозрою у закінченому замаху на вбивство двох або більше осіб вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.15, п.1, 12 ч.2 ст.115 КК України). Зокрема, йдеться про резонансну стрілянину у Мукачеві, яка мала місце 7 лютого 2020 року.

Дії підозрюваного кваліфіковані як завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, яке загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками (ч.1 ст.259 КК України).

Реклама

Обвинувальний акт скеровано до Мукачівського міськрайонного суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно