Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік з початку року вчинив щонайменше 17 крадіжок

Чоловік з початку року вчинив щонайменше 17 крадіжок

36-річний житель Волинської області, постійно змінюючи місце проживання, вчинив крадіжки на території міста Мукачева, Мукачівського та Воловецького районів. Зараз чоловіка затримано, він  перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

ВІДЕО ДНЯ

Поліція Закарпаття продовжує документувати злочинні дії жителя Волинської області,  якого підозрюють у серії злочинів на території краю. Раніше судимий 36-річний чоловік з початку року скоїв щонайменше 17 крадіжок, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Житель одного із сіл району скоїв у Мукачеві крадіжку
Реклама

З приватних будинків, господарських споруд, гаражів та магазинів волинянин  викрадав електроінструменти, побутові та інші речі. Як встановили поліцейські,  фігурант проникав до приватних об’єктів шляхом віджиму вікна або пошкодження замків. 

Підозрюваного у серії злочинів  затримали на Воловеччині після скоєння ним чергової крадіжки. Його було поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Реклама

В ході розслідування справи поліцейські трьох відділків поліції області встановили причетність чоловіка до вчинення 10 крадіжок на території Мукачівського та Воловецького районів та 7 майнових злочинів у місті Мукачеві. Усі викрадені речі чоловік відразу продавав.

Наразі його  перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів. За всіма фактами крадіжок  триває слідство. 

Волинянину повідомлено про підозру за ознаками злочинів, передбачених частинами 2 та 3  статті 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжки вчинені повторно та з проникненням до приміщень.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно