Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді затримали організатора замовного вбивства: відео затримання

В Ужгороді затримали організатора замовного вбивства: відео затримання
ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті цього тижня оперативники карного розшуку встановили місце перебування та затримали організатора вбивства. Про це повідомив начальник управління організації розшукової роботи Департаменту карного розшуку Нацполіції Роман Крилевич. 

За його словами, у жовні 2018 року на одній з автотрас Херсонщини був обстріляний автомобіль 59-річного місцевого мешканця. Зокрема, зловмисник спровокував зіткнення транспортного засобу, на якому пересувався, з автомобілем потерпілого. Підозрюваний здійснив 20 пострілів у бік автівки потерпілого. 

Реклама
Читайте також:
Затримали виконавця і замовника нападу на Артура Пашкуляка, – журналіст

«На момент скоєння злочину в автомобілі перебувало троє осіб.  Вогнепальні поранення отримали двоє – обрана жертва та один з пасажирів», – зазначив Роман Крилевич. Він додав, що стрілка правоохоронці затримали відразу. Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили, що фігурант отримав зброю та детальну інструкцію дій від замовника злочину. «За роботу» з ним розрахувалися наперед.

Реклама

Цього тижня оперативники  Департаменту карного розшуку за участю співробітників управління карного розшуку поліції Закарпаття  встановили місце перебування та затримали виконавця замовного вбивства. 37-річний чоловік переховувався в Ужгороді. Спецоперація проводилася за підтримки роти поліції спеціального призначення.

Читайте також:
Замовника та головного організатора вбивства власника кав’ярень «Time» досі не знайшли. Поліція розповіла подробиці

«Підозрюваному  інкримінують замах на вбивство на замовлення та незаконне заволодіння транспортним засобом. Йому загрожує довічне ув’язнення. Слідчі дії тривають», – сказав начальник управління організації розшукової роботи Департаменту карного розшуку Нацполіції  Роман Крилевич. 

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно