Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівських наркодилерів, яких днями затримали, взяли під варту

Мукачівських наркодилерів, яких днями затримали, взяли під варту

За доводами прокурора прокуратури Закарпатської області двох мукачівців, які підозрюються у збуті синтетичних наркотичних речовин взято під варту на 60 діб.

ВІДЕО ДНЯ

При цьому, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду визначено обов’язковий альтернативний запобіжний захід у вигляді застави. Для 24-річного фігуранта її розмір склав 1 млн 198 тис грн, для його 26-річного співучасника – 504 тис грн.

Читайте також:
Поліція затримала групу наркодилерів з Мукачева
Реклама

 

Третьому підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратурою наразі вивчається законність прийнятих судом рішень.

Реклама

Нагадаємо, затримані підозрюються у збуті метамфетаміну на території Мукачева та декількох районів області. Під час проведення негласних слідчих дій, правоохоронцями задокументовано неодноразові факти збуту ними психотропів.

Мукачівських наркодилерів, яких днями затримали, взяли під варту – 01

 

Реклама

Крім того, у ході проведеного обшуку, правоохоронці виявили на столі насипи порошкоподібної речовини білого кольору та пакетики з кристалічною речовиною. Також вилучено значні суми готівки у національній та іноземній валютах. Вилучені речовини скеровуватимуться для проведення необхідних експертиз.

Мукачівцям повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України). Наразі у вказаному провадженні триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Нацполіції Закарпаття. Оперативний супровід забезпечили співробітники УСБУ в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно