Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У поліції розповіли про дві крадіжки, які скоїли у Мукачеві

У поліції розповіли про дві крадіжки, які скоїли у Мукачеві

Із повідомленням про крадіжку з приватного помешкання до поліції звернувся мукачівець. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала з його квартири велосипед. В ході розслідування злочину працівники поліції з‘ясували обставини крадіжки та особу, причетну до неї.

ВІДЕО ДНЯ

Кримінальне правопорушення скоїв 21-річний раніше судимий мукачівець. Пошкодивши вхідні двері на чужому помешканні, молодий чоловік викрав велосипед та в подальшому перепродав його. Слідство у справі триває. В діях мукачівця вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Хлопець із Чинадієва скоїв злочин у Мукачеві
Реклама

Інший двоколісний транспортний засіб викрали від 19-річного хлопця. Мукачівець на кілька хвилин залишив без нагляду свій велосипед поблизу продуктового магазину на вул. Свято-Михайлівській, а коли повернувся його вже там не було.

Вживши необхідні розшукові заходи поліцейські викрили крадія – 41-річного місцевого жителя, ніде не працюючого. Як встановили поліцейські, крадений велосипед чоловік встиг здати до ломбарду. Після проведення всіх необхідних слідчих дій викрадене майно буде повернуто законному власнику. Кримінальне провадження розслідується за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно