Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий чоловік пограбував будинок своїх родичів

Молодий чоловік пограбував будинок своїх родичів
ВІДЕО ДНЯ

Вчора в Іршавське відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку приватного майна в селі Вільхівка. На місці події поліцейські встановили, що в будинок 41-річної жительки села через незачинену кватирку проникли невідомі особи й викрали грошові кошти та акустичну систему з колонками.

Цей злочин працівники кримінальної поліції Іршавського відділення розкрили за гарячими слідами завдяки допомозі небайдужих громадян, які надали важливу інформацію щодо особи ймовірного крадія.

Реклама
Читайте також:
Слідкували за господарями помешкань: поліція викрила групу квартирних крадіїв

Як встановили розшуковики, в будинок своїх родичів проник місцевий 30-річний чоловік, який вже притягався раніше до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Зловмисник скористався тим, що господиня оселі пішла на роботу, забувши зачинити кватирку.

Реклама

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, через вікно крадій проник у приміщення, перевернув у кімнатах все верх дном, знайшов у шафі гроші. Забрав також акустичну систему. Потерпіла викликала поліцію.

Читайте також:
Проникли в дім: зловмисники пограбували відомого мукачівця

За даним фактом слідчі Іршавського відділення поліції розпочали досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Речовий доказ – викрадену акустичну систему поліцейські вилучили та повернули власниці. Однак викрадені грошові кошти крадій встиг потратити.

Реклама

Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК України й поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення та обрання судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У ході досудового розслідування також перевірятиметься його можлива причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно