Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Житель сусідньої області вчиняв злочини в Мукачеві

Житель сусідньої області вчиняв злочини в Мукачеві
ВІДЕО ДНЯ

До поліції Мукачева надійшло повідомлення від місцевої мешканки про крадіжку з її квартири. За вказаною адресою виїхали поліцейські слідчо-оператиної групи місцевого відділу. Як з‘ясувалось, невідома особа проникла до чужого помешкання через незачинене вікно. В квартирі була порушена обстановка, згодом заявниця виявила відсутність серед речей дороговартісної шуби.

Під час проведення слідчих та оперативних заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 28-річний раніше судимий уродженець Івано-Франківської області, який винаймав квартиру в Ужгороді. За місцем його проживання поліція вилучила викрадене в мукачівки хутро. 

Реклама
Читайте також:
У середмісті Мукачева скоїли злочин. На місці працює поліція

Окрім цього встановлено, що чоловік того ж дня намагався проникнути до приватного житла мукачівця. Під час перегляду відеозапису з камер спостереження видно, як крадій намагався відчинити двері чужої квартири, проте йому це не вдалось.

Реклама

Слідчі вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень – за ч.3 ст. 185 (крадіжка поєднана з проникненням до житла) та ч.3 ст.15 ч.1 ст. 162 (замах на порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Ввечері у центральній частині Мукачева скоїли зухвалий злочин

Місцевий суд погодив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі матеріали справи щодо замаху на злочин слідчі вже скерували до суду, розслідування щодо крадіжки ще триває.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно