Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Затримання та погоня у селі Карпати: подробиці від поліції

Затримання та погоня у селі Карпати: подробиці від поліції

Вчора вночі, 11 вересня, у селі Карпати Мукачівського району поліцейські провели заходи із затримання групи нелегалів та їх переправника. Правоохоронці з’ясували, що у своєму автомобілі «Opel» 21-річний житель села Бедевля перевозить нелегальних мігрантів.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з колегами-правоохорнцями з Запорізької області, працівниками Управління патрульної поліції, а також працівниками оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби спробували зупинити автомобіль тячівця, однак чоловік законну вимогу зупинки проігнорував і почав втікати від поліцейських.

Читайте також:
Що коїлося вранці біля Нижнього Солотвина: опубліковано відео
Реклама

У ході переслідування двоє нелегалів зуміли втекти, а самого 21-річного жителя Тячівщини разом із двома іншими пасажирами поліцейські спільно з прикордонниками затримали. Орієнтування на інших двох нелегалів правоохоронці передали по області і зрештою, чоловіків вдалося затримати у Сваляві.

Затримання та погоня у селі Карпати: подробиці від поліції – 01
Реклама

У справі розпочате досудове розслідування за статтею 332 Кримінального кодексу України, тобто незаконне переправлення осіб через держкордон України. 21-річного водія затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Встановлюється коло інших осіб, причетних до процесу переправи нелегалів до країн Євросоюзу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно