Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Судитимуть колишнього закарпатського посадовця

Судитимуть колишнього закарпатського посадовця
ВІДЕО ДНЯ

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього голови Закарпатського територіального відділу Антимонопольного комітету України.

У ході слідства встановлено, що чоловік, перебуваючи на вказаній посаді та займаючи відповідальне становище, з метою власного незаконного збагачення отримав від місцевого підприємця неправомірну вигоду в сумі $1100. За це чиновник мав мінімізувати штрафні санкції, накладені на суб’єкт господарювання після закінчення перевірки.

Реклама
Читайте також:
Колишній закарпатський чиновник скоїв самогубство, – ЗМІ

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури повідомляє, що дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

Реклама

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва прокурорів Закарпатської обласної прокуратури та оперативного супроводу працівників УСР в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно