Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині стріляли у поліцейського

На Ужгородщині стріляли у поліцейського

У селі Руські Комарівці на Ужгородщині група осіб викрала у місцевого жителя автомобіль марки ВАЗ-2105. Після звернення в поліцію оперативники встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом можуть бути причетні троє односельців потерпілого віком 53, 35 і 25 років.

ВІДЕО ДНЯ

Для виявлення та фіксації доказів поліцейські звернулися з клопотанням до суду для отримання дозволу на обшук помешкання фігурантів. Вже в ході процесуальної дії один із зловмисників, а саме 35-річний житель села Руські Комарівці, вчинив збройний опір поліцейським, які здійснювали санкціонований судом обшук. 

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: на підприємство увірвались двоє хлопців та відкрили вогонь
Реклама

За попередньою інформацією, кілька пострілів було здійснено з пневматичного пістолета, внаслідок чого отримав гематоми грудної клітки працівник роти поліції особливого призначення.  Загрози його життю та здоров‘ю немає. Стрілка було негайно знешкоджено та затримано.

На Ужгородщині стріляли у поліцейського – 01
Реклама

За даним фактом слідчі Ужгородського відділення поліції  розпочали кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). 

Особу, яка стріляла в поліцейського, вже поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Також слідчі інкримінують йому незаконне поводження зі зброєю (ст.263 Кримінального кодексу України).

На Ужгородщині стріляли у поліцейського – 02
Реклама

Окрім того, усім трьом фігурантам справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого  ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом.

"Вирішується питання про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу. Розслідування у справі триває", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатсько області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно