Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Києві загинув молодий закарпатець

У Києві загинув молодий закарпатець

Інцидент, внаслідок якого загинув закарпатець, трапився між станціями метрополітену «Видубичі» та «Славутич» у Києві. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Вчора ввечері, 28 вересня, до чергової частини управління поліції в метрополітені звернувся чоловік та повідомив, що під час руху вагону з даху впав невідомий чоловік. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та лікарів.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов, правоохоронці оперативно прибули на місце події та опитали свідків та очевидців даного інциденту.

Читайте також:
Вночі у страшній ДТП загинули два хлопці. Опубліковано фото з місця аварії
Реклама

«Ми з’ясували, що чоловік зайшов до столичного метрополітену та на одній із станцій заліз на дах потягу, а коли він рушив, потерпілий впав та від численних травм помер на місці. Відразу між станціями метрополітену «Видубичі» та «Славутич» було знято напругу та припинено рух, – зазначив Михайло Ніконов. – Крім того, під час огляду місця події ми знайшли рюкзак з особистими речами та документами загиблого. Це – 29-річний мешканець міста Ужгород».

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені матеріали події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – самогубство. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлять обставини і причини цієї події. Окрім того, будуть перевірені усі версії щодо смерті чоловіка.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно