Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Посеред міста вбили 28-річного чоловіка. Поліція затримала хлопця, який стріляв з пістолета

Посеред міста вбили 28-річного чоловіка. Поліція затримала хлопця, який стріляв з пістолета

Посеред міста вбили 28-річного чоловіка. Поліція затримала хлопця, який стріляв з пістолета

Суд задовільнив клопотання слідчого Хустського відділу поліції щодо обрання запобіжного заходу для 16-річного мешканця міста Хуст, який підозрюється в хуліганстві вчиненому із застосуванням зброї. Зловмисника взято під варту. Нагадаємо, 12 вересня вночі поблизу одного з магазинів у місті Хуст між двома 16-річними юнаками та 28-ми і 30-річними місцевими жителями виникла конфліктна ситуація.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейськими встановлено, що під час сутички один із неповнолітніх стріляв у бік потерпілих, інший наніс ножем обом чоловікам поранення. Тоді потерпілих без свідомості медики доставили до районної лікарні, де згодом 28-річний хустянин помер від ножових поранень, не прийшовши до тями. 

Юнака, який смертельно травмував одного з чоловіків і поранив іншого, оперативники кримінальної поліції Хустщини затримали одразу та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні Умисного вбивства, вчиненого з хуліганських мотивів (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Реклама
Читайте також:
На центральній площі міста жорстоко вбили 28-річного чоловіка

Також поліцейські вже встановили місце перебування другого учасника конфлікту, який в ту ніч стріляв з пістолета у бік потерпілих. Слідчі поліції Хуста зібрали достатньо доказів і станом на сьогодні повідомили  про  підозру 16-річному містянину. Йому інкримінують ч.4 ст.296 Кримінального  кодексу України – хуліганство вчинене із застосуванням зброї.
 
Вчора, 1 жовтня, у суді розглянули клопотання слідчого та обрали неповнолітньому запобіжний захід у вигляді тримання під  вартою з можливістю внесення застави у розмірі 101 тисячі гривень. Обоє зловмисників наразі перебувають в слідчому ізоляторі. Розслідування у справі триває.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно