Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Директор фірми постане перед судом: відомо, в чому його звинувачують

Директор фірми постане перед судом: відомо, в чому його звинувачують

На початку серпня поточного року Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора та двох працівників Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради та двох керівників приватних фірм, які здійснювали ремонти площ Поштової та Кирпи в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

У ході слідства встановлено, що, попередньо домовившись, вони свідомо завищували вартість ремонту та реконструкції вказаних об’єктів. У результаті місту було завдано близько 2 млн грн збитків.

Читайте також:
Мукачівця, який влаштував в Ужгороді стрілянину, взяли під варту
Реклама

Дії директора однієї з підрядних фірм були кваліфіковані за ч.5 ст.191 КК України та ч. 2 ст. 28 - ч. 1 ст. 366 КК України. Судовий розгляд цієї справи триває.

Окрім того, у виділених матеріалах кримінального провадження стосовно того ж фігуранта Ужгородською місцевою прокуратурою днями скеровано до суду ще один обвинувальний акт. Тепер – за фактом службового підроблення (ч.1 ст. 366 КК України).

Реклама

За інформацією слідства, керівник товариства підробив ряд цивільно-правових договорів із найманими працівниками та актів прийому наданих ними послуг. Він зазначав, що особи виконували роботи з влаштування дорожнього покриття і пішохідних переходів. Однак встановлено, що вказані робітники не укладали з товариством жодних договорів і, відповідно, жодні роботи не здійснювали.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно