Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У поліції розповіли про обшук у Мукачеві

У поліції розповіли про обшук у Мукачеві
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 12 жовтня, слідчі поліції Мукачева спільно зі співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Закарпатській області провели санкціонований судом обшук в будинку місцевого жителя. За оперативною інформацією, чоловік причетний до майнового злочину, скоєного на території районного центру.

В ході процесуальної дії працівники поліції виявили у помешканні 26-річного мукачівця велику партію марихуани. Загальна вага вилученого – один кілограм. Наркотичні засоби були вже розфасовані у паперові згортки та поліетиленові пакети, тобто готові до продажу наркозалежним клієнтам. Всі речовини слідчі вилучили та скерують експерту для дослідження.

Реклама
Читайте також:
Обшуки у закарпатському селі: правоохоронці навідались до очільника злочинної банди

За підозрою у незаконному збуті наркотиків поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вказаний факт слідчі поліції кваліфікували за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення мукачівцю про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Реклама

Слідчі, за процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури, клопотатимуть про тримання під вартою. У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що відповідно до санкції інкримінованої статті затриманому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно