Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік двічі намагався обікрасти один і той самий будинок

Чоловік двічі намагався обікрасти один і той самий будинок
ВІДЕО ДНЯ

У селищі Великий Бичків, що на Рахівщині, невідомі особи, розбивши скло на вхідних дверях, проникли вночі до помешкання місцевих мешканців, яких не було вдома. Перевернувши в кімнатах усе догори дном у пошуках грошей та коштовностей, непрохані гості винесли з оселі два плазмові телевізори.

Пізніше крадену техніку знайшли в кущах неподалік будинку потерпілих. Подія трапилася 11 жовтня. А за кілька днів, 20-го жовтня, цю оселю знову намагалися обікрасти. Лише тепер у будинку були господарі, й зловмисник утік. Проте потерпілі його помітили та відразу викликали поліцію. 

Реклама

Поліцейські затримали квартирного крадія «за гарячими слідами». Ним виявився 29-річний житель Великого Бичкова, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Читайте також:
Поліцейські показали, як в Ужгороді посеред вулиці затримували зловмисника
Реклама

У ході розслідування поліцейські встановили причетність фігуранта справи до ще однієї крадіжки в селищі. Того ж 20 жовтня молодий чоловік заліз аналогічним шляхом до будинку іншого жителя Великого Бичкова, звідки викрав телевізор та інші домашні речі.  

За фактами крадіжок із проникненням у приміщення (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України) та за фактом незаконного проникнення до житла (ст.162 ККУ) слідчі Рахівського відділення поліції розпочали кримінальні провадження. Викрадені речі слідчі вилучили та  після проведення необхідної експертизи повернуть власникам. 

У ході досудового розслідування фігуранта справи також перевірятимуть на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Великого Бичкова та району.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно