Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті забили до смерті чоловіка

На Закарпатті забили до смерті чоловіка

Сьогодні зранку, 23 жовтня, до поліції Хустщини надійшло повідомлення від 47-річного мешканця міста про те, що він виявив свого товариша, який разом із ним проживає  у квартирі по вулиці Євгена Коновальця, без ознак життя. 

ВІДЕО ДНЯ

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, експерти Хустського відділу поліції. Під час з’ясування обставин попередньо встановлено, що напередодні ввечері між двома чоловіками та їхнім гостем, 37-річним жителем міста Хуст, виник побутовий конфлікт.

Під час інциденту, який переріс у бійку, гість наніс численні тілесні ушкодження власнику квартири та 49-річному потерпілому. Для останнього спричинені травми виявились смертельними. До ранку чоловік помер.

Реклама
Читайте також:
Вночі неповнолітній хлопець вбив 28-річного чоловіка

Причетного до смертельного побиття оперативники Хустщини розшукали. 37-річний чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження,  яке  спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Реклама
На Закарпатті забили до смерті чоловіка – 01

Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про обрання щодо зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманому загрожує до 10 років ув’язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно