Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє молодих закарпатців організували нелегальний "бізнес"

Двоє молодих закарпатців організували нелегальний "бізнес"
Чоловіки організували канал нелегального транзиту іракців через Україну в ЄС.
ВІДЕО ДНЯ

Ліквідовано канал нелегального транзиту іракців через Україну в ЄС. Правоохоронці не лише затримали нелегалів, а й встановили маршрут руху, місця переховування, а головне – організаторів каналу.

Наразі двом мешканцям Виноградівського району 1988 та 1993 років народження, оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Реклама

Нагадаємо, наприкінці вересня на ділянці Мукачівського прикордонного загону затримали 4 нелегальних мігрантів з Іраку. Іноземці мали намір незаконно потрапити в Угорщину. Під час слідчо-оперативних заходів українські правоохоронці зібрали докази злочинної діяльності осіб причетних до організації каналу.

Читайте також:
У поліції розповіли, що вночі коїлось біля села Іванівці
Реклама

 

Було задокументовано факт перевезення на Закарпаття нелегалів, встановлено місця їх тимчасового переховування. Проведено обшуки у фігурантів розслідування за шістьма адресами в містах Рівне та Виноградів, вилучено предмети та речі для подальшого використання в суді як докази протиправної діяльності, зокрема: чорнові записи, засоби зв’язку, комп’ютерну техніку та прилад нічного бачення.

Реклама

Заходи проводились міжвідомчою групою у складі співробітників Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, слідчого відділу УСБУ в Закарпатській області, із залученням спецпідрозділу «Дозор», в рамках кримінального провадження за ст.332 КК України під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області. Тривають слідчі дії, незабаром всі учасники вказаної злочинної діяльності постануть перед судом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно