Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

17-річний хлопець вкрав автомобіль

17-річний хлопець вкрав автомобіль

Сьогодні близько 06:00 ранку до поліції Берегова звернувся 58-річний житель села Берегуйфолуші. Чоловік розповів, що вночі з його дворогосподарства невідомі викрали автомобіль «ВАЗ – 2106».

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські слідчо-оперативної групи, працівники кримінальної поліції Берегова впродовж кількох годин ретельно опрацьовували прилеглу територію, населені пункти. У результаті проведених заходів, автомобіль розшукали у сусідньому присілку.

Читайте також:
Двоє чоловіків проникли до будинку та вкрали звідти зброю
Реклама

Як з’ясувалось, до угону транспортного засобу причетний односелець потерпілого, 17-річний юнак, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Хлопець проник до двору потерпілого, виштовхав автомобіль і поїхав. Щоб відвести від себе підозру у злочині, транспортний засіб зловмисник припаркував на узбіччі вулиці сусіднього населеного пункту.

Наразі поліцейські Берегівського відділу вирішують питання про затримання юнака у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Реклама

У діях жителя Берегівщини вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням) Кримінального кодексу України. За вчинене хлопцю загрожує позбавлення волі до 8 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно