Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті правоохоронці викрили банду

На Закарпатті правоохоронці викрили банду
ВІДЕО ДНЯ

Викрито групу осіб, які ймовірно збували психотропні речовини на території Ужгорода та району. Встановлено, що група зловмисників складалася з 5 осіб. Для своєї діяльності вони використовували приміщення одного з колишніх нічних клубів на Ужгородщині.

Там фасували заборонені речовини й у подальшому збували їх. Організатором протиправної діяльності був 47-річний закарпатець, який залучив до справи й свого 26-річного сина. Наразі трьох осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України, їм вже повідомлено про підозри за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб).

Реклама
Читайте також:
Що відбувалось у Великих Лучках: правоохоронці показали відео

Як розповіли у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури, у ході слідства вже проведено санкціоновані судом обшуки за місцями проживання фігурантів провадження та інших приміщеннях. Виявлено та вилучено зброю та її складові, речовини, схожі на наркотичні, а також грошові кошти.

Реклама

Заходи із викриття та припинення протиправної діяльності групи зловмисників проведено спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції Закарпаття, слідчими обласного управління поліції за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД та роти спеціального призначення. Надалі триває досудове розслідування, в якому процесуальне керівництво забезпечує Закарпатська обласна прокуратура.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно