Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що відбувалось поблизу ринку "ГІД" у Мукачеві: поліція опублікувала відео

Що відбувалось поблизу ринку "ГІД" у Мукачеві: поліція опублікувала відео

Учора, 4 грудня, близько 13.30 по допомогу до поліції звернувся мукачівець у якого з автівки невідомі викрали барсетку з грошима. На  місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи поліції. Як з’ясували правоохоронці, з салону автомобіля "Skoda Octavia", який 34-річний потерпілий припаркував біля однієї з АЗС поблизу ринку "ГІД", невідомі  викрали барсетку з грошима в сумі 160 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Оперативники переглянули записи з камер спостереження та встановили авто на якому пересувались зловмисники. Також поліцейські з’ясували, що чоловіки діяли за попередньо узгодженою схемою: поки один з них стежив за по потерпілим, інший тим часом викрав барсетку з грошима. Автомобіль крадії відчинили використовуючи пристрій для сканування сигналізації.

Відтак, працівники кримінального аналізу, за допомогою системи відеоспостереження "Безпечне Закарпаття", за лічені хвилини проклали детальний маршрут руху автомобіля.

Реклама
Читайте також:
Як на Закарпатті затримували особливо небезпечного злочинця: оприлюднено відео

Згодом працівники управління карного розшуку спільно з мукачівськими оперативниками встановили і точне місце перебування одного з фігурантів. 44-річного раніше судимого мукачівця затримали, за силової підтримки Роти поліції особливого призначення, на орендованій квартирі в Ужгороді. Його спільника наразі розшукують.

Реклама

За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, що завдала значної шкоди потерпілому.

Що відбувалось поблизу ринку "ГІД" у Мукачеві: поліція опублікувала відео – 01
Реклама

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Відповідно до санкції статті крадіям загрожує до 6 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно