Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка-підприємець продавала петарди дітям

Жінка-підприємець продавала петарди дітям

Поліцейським Іршавського відділення надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Чорний Потік місцева жителька продає без відповідних документів піротехнічні вироби дітям.

ВІДЕО ДНЯ

Прибувши в населений пункт, поліцейські встановили, що петарди та салютниці збувала без відповідних документів у своєму магазині 41-річна місцева жінка-підприємець. Усю продукцію, а саме близько 1000 петард та салютниць, правоохоронці вилучили.

На порушницю дільничні офіцери поліції склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 195-6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Складений на правопорушницю адмінпротокол правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві салют вистрілив молодому юнаку прямо в обличчя: він втратив зір

"Нагадуємо вам правила, яких слід дотримуватися, щоб уберегти себе від небезпечних наслідків при використанні святкової піротехніки: петарди, феєрверки, салютні установки слід купувати тільки у спеціалізованих магазинах. Усі ці вироби повинні мати сертифікати якості. Обов’язково до них додається інструкція державною мовою. Звертайте увагу на дату виготовлення товару та термін його придатності. Не зберігайте піротехніку поблизу нагрівальних приладів, адже це може призвести до вибуху", – зазнчили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно