Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У курортному селищі від чоловіка вкрали машину

У курортному селищі від чоловіка вкрали машину

Сьогодні, 18 грудня, в Тячівський відділ поліції надійшло повідомлення з селища Солотвино про викрадення автомобіля марки «ВАЗ-2107». Власник авто, місцевий пенсіонер, ненадовго залишив машину припаркованою на одній із вулиць, а коли повернувся, то її вже там не було.

ВІДЕО ДНЯ

Розшуком зловмисників та автівки зайнялися працівники карного розшуку. Також на пошуки було орієнтовано дільничних офіцерів та працівників групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу.

Цей злочин правоохоронці розкрили «за гарячими слідами». Уже за кілька годин викрадений автомобіль виявили біля однієї з турбаз. Відтак, опрацювавши записи камер відеоспостереження та опитавши свідків, поліцейські вийшли на ймовірних викрадачів.

Реклама
Читайте також:
У поліції розповіли про випадок, який трапився із жінкою під час відпочинку у Солотвині

Встановлено, що автомобіль пенсіонера викрали два жителі Солотвина віком 19 та 27 років. Старший уже притягався раніше до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.  Затримали крадіїв за місцем їхнього проживання. Сам автомобіль поліцейські вилучили та вже повернули власникові.

Реклама
У курортному селищі від чоловіка вкрали машину – 01

За даним фактом слідчі Тячівського відділу поліції розпочали досудове розслідування. У діях фігурантів справи вбачаються ознаки злочину, передбаченого  ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, скоєне за попередньою змовою групою осіб).

Наразі вирішується питання про затримання обох зловмисників в порядку статті 208 КПК України та поміщення до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі також перевірятимуть обох викрадачів на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Тячівщини.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно