Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє закарпатців скоїли злочин. Їм обрали запобіжний захід

Троє закарпатців скоїли злочин. Їм обрали запобіжний захід

Трьом чоловікам, які з магазину у місті Рахів викрали пневматичні рушинці та рибальське оснащення, у суді обрали запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою. Затриманим вже повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, повідомлення про крадіжку з мисливського магазину у місті Рахів до поліції надійшло зранку 26 грудня. Заявник повідомив, що невідомі особи незаконно проникли на склад мисливсько-рибальського магазину та викрали близько сотні одиниць товару.

Троє закарпатців скоїли злочин. Їм обрали запобіжний захід – 01
Реклама

До розкриття злочину були залучені працівники слідчо-оперативної групи відділку, інспектори сектору реагування патрульної  поліції, дільничні, оперативники кримінальної поліції Рахівщини. За кілька годин поліцейські вийшли на осіб, причетних до вчиненого.

Читайте також:
До шести років позбавлення волі: що накоїли закарпатці
Реклама

Того ж дня двох жителів Рахова, 24 та 37- річних чоловіків правоохоронці затримали згідно з вимогами законодавства. Ще одного, їхнього 19-річного спільника, поліцейські розшукали наступного дня. 

Також працівники поліції вилучили крадений товар, який чоловіки сховали за кількасот метрів від місця вчинення злочину. 5 пневматичних рушниць, 29 ножів, 13 вудок, 25 стартових патронів, 5 чохлів до ножів, 4 рибальські костюми та по одному рюкзаку та чохлу до пневматичної зброї жителі Рахова мали намір у подальшому перепродати.

Троє закарпатців скоїли злочин. Їм обрали запобіжний захід – 02
Реклама

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням до магазину, слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Усім трьом чоловікам, причетним до вчинення майнового злочину, поліцейські вже повідомили про підозру. Вилучений товар після проведення необхідних слідчих дій повернуть власникові. 

Троє закарпатців скоїли злочин. Їм обрали запобіжний захід – 03

Вчора, 28 грудня, Рахівський районний суд підтримав клопотання слідчих і обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під  вартою на 60 діб з можливістю альтернативного внесення застави у розмірі 109 тисяч гривень. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно