Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У машині було багато дітей: вночі сталась смертельна аварія

У машині було багато дітей: вночі сталась смертельна аварія

Вчора, 6 січня, близько 22:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вулиці Центральній у селі Руська Мокра Тячівського району. На місці аварії працювали місцеві поліцейські, слідчі Головного управління  поліції Закарпаття та експерти.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські попередньо з’ясували, що 42-річний водій автомобіля «Chevrolet Lacetti», місцевий мешканець, не впорався з керуванням свого автомобіля та з‘їхав на ліве узбіччя дороги, де зіткнувся з бетонною огорожею.

Внаслідок ДТП 61-річний пасажир «Chevrolet» отримав травми, несумісні з життям, та помер на місці події. Також тілесні ушкодження отримали водій та 3-річна  дівчинка-пасажир. Їх доставлено до районної лікарні. Дитина перебуває у важкому стані.

Реклама
Читайте також:
ДТП напередодні Святвечора: під колесами авто опинилась дитина

У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що інших двох малолітніх дітей, які також були пасажирами вказаного авто, після огляду медиками відпустили додому. 

Реклама

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У справі призначено ряд необхідних експертиз. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно