Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством

Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством

Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством

30-річний мешканець Буштина, що на Тячівщині, шокував усю область своєю жорстокістю. Напередодні Різдва він забив до смерті двох дітей – 2-річного хлопчика і 9-річну дівчинку. Крім того, ледь не вбив їх матір.

ВІДЕО ДНЯ

Під час сварки 30-річний зловмисник заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм діточки померли на місці події. З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна матір дітей.

Працівники поліції затримали 30-річного зловмисника. Наразі Василь перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі поліції вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю, та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки.

Реклама

Медики ж кажуть, що наразі стан потерпілої нормалізувався. Лікарі також спростовують фейки про вагітність потерпілої. Про жінку відомо, що вона мешкала у місті Кам’янець-Подільський. Поруч із нею зараз у лікарні  колишній чоловік – Валентин, батько загиблого дворічного хлопчика. А також у медзакладі чоловік сестри постраждалої жінки – Євгеній.

Читайте також:
На Закарпатті чоловік в різдвяну ніч вбив двох дітей і покалічив їхню маму
Реклама

Рідні погодилися поспілкуватись із журналістами, однак без камери. Вони розповіли, що потерпіла познайомилася зі співмешканцем на ім’я Василь навесні минулого року у Кам’янці-Подільському, де останній працював на будівництві. Кажуть: спілкувалися, він поводився адекватно, не викликав жодних підозр.

Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством – 01

Перед Новим Роком поїхав у Чехію на заробітки. Повернувшись, запросив жінку до Буштина – знайомитись із батьками. Вона погодилася і 28 грудня приїхала до Буштина, розповідала рідним по телефону, що готуються до Нового року. Чоловік сестри каже: спілкувалися з родичкою по телефону 5 січня, вона вітала його з днем народження, і ніщо не віщувало біди.

Реклама

Пізніше дізнались, що Василь посварився з батьками, а тому гостя з дітьми була змушена переселитися до готелю, де і сталася трагедія. Про смерть дітей жінка досі не знає. Колишній чоловік, який зараз поруч із нею, каже, що з дружиною розійшлися близько року тому, але у важкий момент вирішив не залишати матір свого сина наодинці. Більше – у сюжеті "М-студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно