Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі чоловік стріляв у трьох закарпатців

Вночі чоловік стріляв у трьох закарпатців

Сьогодні, 3 лютого, о 5 годині ранку до поліції Тячівщини звернулися медики, які повідомили, що у їх лікарню доставлено чоловіка з вогнепальним пораненням. Де 22-річний мешканець Тересви отримав кулю в гомілку, в медзакладі він розповідати не став. 

ВІДЕО ДНЯ

Співробітники поліції одразу прибули на виклик та встановили, що троє чоловіків о 4 годині ранку прийшли в майстерню до 36-річного мешканця Тересви на Тячівщині. Той навіть не відчинив двері, взяв саморобну зброю та вистрілив у нижню їх частину. 

Відвідувачі одразу ж втекли з місця злочину, через деякий час один із них звернувся по допомогу лікарів. Правоохоронці встановили, що стрілок вже тричі мав судимість за хуліганство, незаконне зберігання зброї та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Реклама
Читайте також:
Стрілянина біля ресторану: опубліковано відео нападу

Він розповів, що зброю змайстрував сам, надихнувшись відео з інтернету. Наразі поліція працює з відвідувачами нападника. Встановлюються причини їх пізнього візиту до стрілка. 

Реклама

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

"Стрілка уже затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває", – підсумували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно