Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одному з районів промишляла банда, яка обкрадала людей

В одному з районів промишляла банда, яка обкрадала людей
ВІДЕО ДНЯ

З початку року до поліції Великоберезнянщини надійшло кілька повідомлень про крадіжки майна з господарських споруд та гаражних приміщень місцевих жителів. За всіма фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження, в рамках яких провели оперативні заходи для встановлення причетних до злочинів осіб.

У результаті з’ясувалося, що до скоєння крадіжок причетна одна група зловмисників, до якої входили шестеро осіб, серед яких неповнолітні. Усі вони є жителями району. На сьогодні поліцейські зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність вказаної групи до щонайменше п‘яти крадіжок.

Реклама

В усіх випадках злочини були вчинені вночі. До господарських споруд та гаражів зловмисники проникали, пошкоджуючи замки. Серед крадених речей – набори інструментів, бензопили, бензокоси, насоси, зварювальні апарати, акумуляторні батареї та інші особисті речі потерпілих. В подальшому крадене зловмисники перепродавали.

Читайте також:
18-річний хлопець скоїв у Мукачеві ряд крадіжок
Реклама

За попередньою оцінкою загальна сума збитків становить понад 20 тисяч гривень. Речові докази поліцейські вилучили та повернуть потерпілим. Фігурантам інкримінують ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена з проникненням).

Вчора, 11 лютого, двом із них вже повідомили про підозру. Щодо інших – вирішується питання. Також перевіряється інформація щодо причетності підозрюваних до скоєння аналогічних злочинів на території району. Розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно