Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Було введено спеціальну операцію «Перехват»: подробиці гучного затримання у Мукачеві

Було введено спеціальну операцію «Перехват»: подробиці гучного затримання у Мукачеві

Було введено спеціальну операцію «Перехват»: подробиці гучного затримання у Мукачеві
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 22 лютого, оперативники закарпатської поліції спільно зі співробітниками УСБУ та за силової підтримки Роти поліції особливого призначення затримали двох раніше судимих зловмисників, які вчинили розбійний напад на Мукачівщині.

Нападники в чорних масках увірвалися в будинок 61-річної жінки, побили її та зірвали з неї сережки й ланцюжок. Також розбійники забрали жіночу сумочку, банківські картки та інші цінні речі, що були в будинку.

Реклама
Було введено спеціальну операцію «Перехват»: подробиці гучного затримання у Мукачеві – 04

Поліцейські оперативно встановили особи зловмисників та автівку, на якій вони рухалися. В області було введено спеціальну поліцейську операцію «Перехват». У цей час працівники відділу кримінального аналізу за допомогою системи відеоспостереження «Безпечне Закарпаття» відстежили маршрут руху нападників. В результаті, правоохоронці затримали зловмисників на одній із вулиць Мукачева. 29-ти та 24-річні підозрювані вже раніше судимі за вчинення тяжких злочинів.

Реклама
Читайте також:
Резонансні затримання у Мукачеві: фото з місця події

Окрім цього, поліцейські встановили, що для прикриття нападники використали автомобільні номерні знаки, які були викрадені з транспортного засобу в обласному центрі на початку місяця.

Обох фігурантів злочину поміщено до ізолятора тимчасового тримання у відповідності до статті 208 КПК України. Поліцейські, за процесуального керівництва мукачівської місцевої прокуратури, вже провели санкціоновані обшуки за місцем проживання розбійників, де вилучили балаклави, ювелірні вироби та інші речові докази, що матимуть значення у доказуванні вини чоловіків.

Реклама
Було введено спеціальну операцію «Перехват»: подробиці гучного затримання у Мукачеві – 05

Слідчі інкримінують зловмисникам ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний із проникненням у житло. Поліцейські клопотатимуть в суді про взяття групи нападників на період досудового розслідування під варту. У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що за скоєне їм загрожує до 12 років за гратами з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно